Exclusief dealerschap Topro

Ga terug
06-07-2020

Coppens Agri-techniek is, als totaalleverancier voor de melkveehouderij, al meer dan 35 jaar uw gesprekspartner! Dit doen we als melkwinningsspecialist, stalinrichter en projectrealisator van moderne (geautomatiseerde) installaties. Coppens Agri-techniek ontwikkelt en produceert eigen stalinrichting en heeft exclusieve dealerschappen met o.a. DeLaval en JOZ. Kortom: hoogwaardige producten en oplossingen van gerenommeerde merken.

Ons doel is helder: met onze jarenlange ervaring, specialistische kennis en uitgebalanceerd productgamma, willen we zowel uw vee als uzelf optimaal laten presteren op veilige en gezonde wijze.

 

Coppens Agri-techniek & Topro: Samen voor duurzame melkveehouderij!

Exclusief dealerschap
Vermoedelijk hebt u het al gelezen of van uw Toerboertieker gehoord dat Coppens Agri-techniek nu het exclusieve dealerschap heeft met Topro Animal Health. De reden hiervoor is simpel: de organisatie, hoogwaardige gezondheidsproducten en voedingssupplementen van Topro Animal Health sluiten naadloos aan op onze visie. Topro stelt zich, net als wij, ten doel om uitval van uw dieren te verminderen en de levensduur van uw veestapel te verlengen. Dit kan u substantieel financieel voordeel opleveren!

Lees meer

 

Tijd voor renovatie

Maatschap Dols Landbouwbedrijf in Elsoo, renoveerde onlangs de ligplaatsen en koos voor de Coppens Comfort ligboxafscheidingen in combinatie met een golfschoftboom en schuine boxachterrand voor diepstrooisel-bedding. Net als de koeien is de maatschap meer dan tevreden over het sterk verbeterde ligcomfort. De foto zegt genoeg!

Het zijn rare tijden… Corona, stikstof, ammoniakemissie, fosfaatrechten en prijsdruk sturen aan op slim management en slim investeren. Veel melkveehouders focussen nu op de mogelijkheden om de huidige stal aan te passen bij aan de eisen en normen van deze tijd.

Renovatie huisvesting
Het betreft met name stallen van vlak voor de eeuwwisseling. Renovatie is dan een bijzonder goed alternatief! Doordat deze stallen namelijk al veel ruimer, ‘luchtiger’ en lichter zijn dan de stallen uit de jaren daarvoor, is renovatie vaak veel minder ingrijpend. Zo brengt u met bijvoorbeeld renovatie per onderdeel binnen enkele jaren uw stal weer helemaal op orde en van deze tijd.

Wij als Coppens Agri-techniek adviseren u hierbij graag en kunnen u ook de best mogelijke producten leveren. Nu is het de tijd van het jaar om bepaalde zaken uit te voeren. Uw dieren zijn (of kunnen) nu immers naar buiten. Zo hebt u de ruimte om zaken aan te pakken en bent u klaar voordat het nieuwe stalseizoen weer begint!

Tijdig onderhoud zorgt voor arbeidsgemak!
In stallen die volledig aan de wensen voldoen komt het regelmatig voor dat er met de tijd toch enorm veel kleine klussen zijn blijven liggen. Simpelweg omdat u er gewoon niet aan toekomt. Een draaihek dat u telkens moet optillen om te kunnen sluiten, dat hek dat u met een touwtje moet vastknopen omdat de sluiting niet meer werkt… Ergernissen die u elke dag misschien wel meerdere malen tegenkomt!

Wanneer onze monteur een dag in uw stal al deze zaken oplost, merkt u daarna elke dag weer het gemak! Dan heeft u met minimale middelen uw arbeidsgemak in de stal enorm opgewaardeerd!

Aandacht voor uw melkinstallatie
Misschien ligt uw focus juist op groot onderhoud of vervanging van uw huidige melkinstallatie. Dat is ons op het lijf geschreven!
Melkt u in een traditionele melkstal, dan is het misschien voor u interessant om te bekijken of u een grote slag kunt maken met het nieuwe Evanza™ melkstel van DeLaval. De doorontwikkelde techniek en vooruitstrevende ergonomie van Evanza™ resulteert in een ultralicht melkstel dat luchtzuigen naar het verleden verwijst! Dit nieuwe melkstel past op elk merk en vervangen van de tepelvoering gaat revolutionair snel!

Vraag uw Toerboertieker eens naar de mogelijkheden met Evanza™ en misschien gaat u binnenkort wel proefmelken in uw eigen stal!

Lees meer

 

Deel dit bericht

Heijerdijk 1 - 5563 BP Westerhoven
T: 040 204 44 00
info@coppensagri.nl

Storingsnummers Coppens Agri
CMS: 040 208 20 73

VMS: 040 204 58 14

Coppens Agri-techniek BV
Handelsregister Eindhoven 17063591

Vertegenwoordigers Rundvee
Stalinrichtingen rundveehouderij en DeLaval:


T: 040 204 44 00
E: verkoop@coppensagri.nl