Coppens Agri-techniek & Topro: Dé nieuwe mix voor duurzame melkveehouderij!

terug naar het overzicht
Vorige
Volgende
17-06-2020

Coppens Agri-techniek is, als totaalleverancier voor de melkveehouderij, al meer dan 35 jaar uw gesprekspartner! Dit doen we als melkwinningsspecialist, stalinrichter en projectrealisator van moderne (geautomatiseerde) installaties. Coppens Agri-techniek ontwikkelt en produceert eigen stalinrichting en heeft exclusieve dealerschappen met o.a. DeLaval en JOZ. Kortom: hoogwaardige producten en oplossingen van gerenommeerde merken.
Ons doel is helder: met onze jarenlange ervaring, specialistische kennis en uitgebalanceerd productgamma, willen we zowel uw vee als uzelf optimaal laten presteren op veilige en gezonde wijze.

Exclusief dealerschap
Vermoedelijk hebt u het al gelezen of van uw Toerboertieker gehoord dat Coppens Agri-techniek nu het exclusieve dealerschap heeft met Topro Animal Health.
De reden hiervoor is simpel: de organisatie, hoogwaardige gezondheidsproducten en voedingssupplementen van Topro Animal Health sluiten naadloos aan op onze visie. Topro stelt zich, net als wij, ten doel om uitval van uw dieren te verminderen en de levensduur van uw veestapel te verlengen. Dit kan u substantieel financieel voordeel opleveren!

Klik hier om de nieuwe Topro-producten te leren kennen

U kunt hierbij denken aan lagere opfokkosten en hogere levensproductie. De kwaliteitsproducten van Topro zijn al jaren op de Nederlandse markt beschikbaar voor de professionele veehouderij.  Topro weet wat er leeft in de sector. Duurzaamheid, dierwelzijn, reductie van antibiotica en milieu-aspecten zijn belangrijke thema’s waar Topro zich in verdiept. Zo voorziet de Toprolijn volledig in de wensen van de moderne veehouder.
Voor ons een combinatie van goed bij elkaar passende merken! Prachtig om zo als beide organisaties uw onderneming op de schouders te mogen nemen! Coppens Agri-techniek zal het Topro-dealerschap voor een groot deel van Brabant en Limburg op zich nemen.

Onze Toerboertiekers zijn onze specialisten op het gebied van voeding, kalveropfok en uiergezondheid. Dat maakt hen tot uw eerste aanspreekpunt op het gebied van Topro voedingssupplementen. Zij worden continu geschoold en voorzien u zodoende altijd van het beste advies en mogelijkheden!
Met de Toerboertiek® zijn ze via uitgekiende routes regelmatig bij u in de buurt. U bent van harte welkom in hun goed uitgeruste mobiele winkel! U kunt uiteraard ook voor andere producten en vragen bij hen terecht. Wenst u kennis te maken met onze Toerboertieker in uw regio?

Klik hier voor contactgegevens van onze Toerboertiekers
Vraag hier uw gratis Cow Programme Krant aan

Deel dit bericht

Heijerdijk 1 - 5563 BP Westerhoven
T: 040 204 44 00
info@coppensagri.nl

Storingsnummers Coppens Agri
CMS: 040 208 20 73

VMS: 040 204 58 14

Coppens Agri-techniek BV
Handelsregister Eindhoven 17063591

Vertegenwoordigers Rundvee
Stalinrichtingen rundveehouderij en DeLaval:


T: 040 204 44 00
E: verkoop@coppensagri.nl