Voorjaar: Uw (jong)vee zorgeloos buiten

08-04-2020

Wil jij onze nieuwsbrief ontvangen? Vul hier dan je gegevens even in!

 

COVID-19 (Corona-virus)

De impact van het corona-virus is voor iedereen voelbaar. Wij wensen u zowel privé als zakelijk sterkte in deze vervelende periode!

Binnen Coppens Agri-techniek stellen wij alles in het werk om u als klant zo optimaal mogelijk te blijven bedienen. Logischerwijs doen we dat met inachtneming van alle geldende richtlijnen die worden afgegeven door het RIVM. De veiligheid van onze mensen en klanten staat -zoals altijd- centraal! Onze mensen zijn uitgebreid geïnstrueerd hoe ze om moeten gaan met de adviezen van o.a. het RIVM.


We doen het samen

 • Wij verzoeken u vriendelijk om ervoor te zorgen dat onze mensen op een veilige manier bij u op locatie kunnen werken
 • Persoonlijk contact wordt zoveel mogelijk vermeden door geen handen te schudden en minimaal 1,5 meter afstand te bewaren
 • Bij voorkeur bevinden personen zich niet in dezelfde ruimte als onze mensen tijdens de werkzaamheden
 • Staat er een afspraak gepland en vertoont er bij u thuis/op locatie iemand ziekteverschijnselen? Wij verzoeken u om ons dit z.s.m. te laten weten!


Vanzelfsprekend houden we de verdere ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en houden u bij wijzigingen op de hoogte.

De hoogste tijd voor optimale weerstand voor het jongvee; DeLaval Feedtech bolus.

Een strak blauwe lucht in combinatie met de eerste voorjaarszonnestralen en gras in de weide dat voorzichtig groener kleurt. Een beeld dat we allemaal kennen en zorgt voor een glimlach. Een mooie periode, een bijzonder schouwspel.

Tegelijkertijd een periode waarin het voor jongvee enorm belangrijk is om immuniteit tegen long- en maagdarmworm op te bouwen én graaservaring op te doen. Aan u als melkveehouder de taak om juist nu de mineralenverstrekking in goede banen te leiden. Dit geldt zeker voor pinken die u niet meer bijvoert. Zij kunnen te maken krijgen met tekorten aan mineralen! Met de inzet van DeLaval Feedtech bolus tijdens de beweiding, zijn mineralentekorten op een eenvoudige manier goed te voorkomen.

De voordelen van de DeLaval Feedtech jongveebolus op een rij:

 • Voorkomt tekorten en zorgt voor optimale weerstand
 • Ondersteunt de groei
 • Zorgt voor een betere vruchtbaarheid
 • Constante en gegarandeerde dagelijkse aanvulling
 • Werkingsduur van maar liefst 6 maanden

Uw toerboertieker van Coppens Agri-techniek voorziet u graag van meer informatie!
Of neem direct contact met ons op via +31 (0)40 208 20 72

LEES MEER

 


Uw vee veilig in de weide. Zo hoort het én zo houden we het!

U wilt erop vertrouwen dat uw vee veilig in de weide blijft. Het is daarom belangrijk om periodiek uw afrasteringsmateriaal te controleren, om er zeker van te zijn dat het materiaal optimaal functioneert. Zo voorkomt u onaangename verrassingen!

In onze Coppens Agri-shop bieden we een grote diversiteit aan schrikdraad-benodigdheden aan van het merk Gallagher. Altijd op voorraad en direct leverbaar!

LEES MEER


 


Onbeperkt schoon en vers drinkwater voor uw vee


Onbeperkt schoon en vers drinkwater voor uw vee is enorm belangrijk. Het bevordert de gezondheid én de melkproductie. Dit geldt voor het vee in de stal, maar zeker ook voor het moment waarop uw vee de weide in gaat. Met onze weide-drinkbakken bent u verzekerd van een optimale drinkwatervoorziening!

De voordelen van de Coppens’ Weide-drinkers op een rij:

 • Optimale bereikbaarheid rondom
 • Ergonomisch hanteerbaar door laag gewicht
 • Eenvoudig te reinigen door vorm en grote afvoer


LEES MEER

 

Financieel voordeel voor u!

De Energie-investeringsaftrek (EIA) is een fiscale regeling waarmee de overheid ondersteunt bij investeringen in energiebesparende bedrijfsmiddelen en duurzame energie. Investeert u in energiezuinige ventilatoren in uw stal? Dan kunt u gebruik maken van de EIA. Dat levert u dubbel voordeel op: uw energiekosten met deze ventilatoren zijn laag en u betaalt minder belasting! Verschillende verkoelings-, en vernevelingssystemen en ventilatoronderdelen uit het productassortiment van Coppens Agri-techniek vallen onder de EIA!

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden in uw stal! Bijvoorbeeld over verkoelingssystemen en de wijze waarop hittestress voorkomen kan worden. Vergeet hierbij ook niet de wachtruimte, melkstal of melkrobot! Naast verkoeling houdt de luchtstroming uw vee vrij van vliegen, waardoor er meer ‘rust’ rond het melken ontstaat. We bekijken samen hoe we optimaal te werk kunnen gaan, met focus op het welzijn van uw dieren én de financiële voordelen voor u!

LEES MEER


Deel dit bericht

Heijerdijk 1 - 5563 BP Westerhoven
T: 040 204 44 00
info@coppensagri.nl

Storingsnummers Coppens Agri
CMS: 040 208 20 73

VMS: 040 204 58 14

Coppens Agri-techniek BV
Handelsregister Eindhoven 17063591

Vertegenwoordigers Rundvee
Stalinrichtingen rundveehouderij en DeLaval:


T: 040 204 44 00
E: verkoop@coppensagri.nl