JT 200 Evo mestrobot

13-01-2022

Zodra we bij Coppens Agri-techniek over bewegen praten, denken we eerst in termen van veiligheid. Is de algehele leefruimte goed uitgevoerd? Mooi! Dan zien we dit terug in de gezondheid, het welzijn en het gedrag van uw koeien. Daarnaast zorgt de JT 200 Evo mestrobot ervoor dat de vloeren schoon blijven. Want een schone vloer betekent ook een blije koe. Ofwel; koeien die met zekere passen en de kop omhooglopen, vaker drink en voerplaatsen bezoeken. En ook beter tochtig blijven en niet te lang achtereen blijven liggen. 

Diervriendelijk en bedrijfszeker
De JOZ-Tech JT200 Evo is een diervriendelijke, geruisloze mestrobot en schuift met een gecontroleerde snelheid de mestgangen tot in de kleinste hoeken goed schoon. De robot maakt gebruik van een gepatenteerde sensortechnologie. Hierdoor is de JOZ-Tech zelfs tussen de koeien en onder extreme omstandigheden zeer bedrijfszeker.

Een obstakel vrije vloer
Grote oppervlaktes vormen geen probleem. De JOZ-Tech is zeer wendbaar en kan om zijn eigen as draaien. Daardoor kan hij zelfs de meest smalle mestgangen en dwarspaden goed reinigen. Belangrijk voordeel van de JOZ-Tech is dat de vloer geheel vrij is van obstakels zoals ‘geleide balken’, mestschuiven, hoekkasten of ketting. Door het unieke besturingssysteem laat de JOZ-Tech geen mestresten aan het einde van de mestgang liggen.

Deel dit bericht

Heijerdijk 1 - 5563 BP Westerhoven
T: 040 204 44 00
info@coppensagri.nl

Coppens Agri-techniek BV
KVK-nummer: 17063591