Lancering werkenbijcoppens!

27-07-2021

Hij staat live: ons eigen werkenbijcoppens-platform. Aan het begin van dit jaar is er intern een projectteam geformuleerd om onze employer branding naar een hoger niveau te tillen. Samen met ons reclamebureau hebben we gewerkt aan de ontwikkeling van een concept waarbij ‘work local, think global’ centraal staat. Op 14 juli jl. lanceerden we hét platform waar je alle ‘ins and outs’ leest over onze gave projecten, onze mensen en onze openstaande vacatures.

De zoektocht naar koplopers
Op het platform laten we je -op voorhand- zien waarom je bij ons wilt werken. Dit doen we met een frisse en uitnodigende ‘website' en een duidelijke boodschap; vakman, technicus, engineer. VMBO, MBO, HBO of WO. Waar je interesses ook liggen en over welke vooropleiding je ook beschikt; wij zijn altijd op zoek naar jou. Want met kennis en vakmanschap willen we op het gebied van stal-, agri- & metaal-techniek de wereld veroveren. En nee, we sparen geen airmiles bij KLM. Wat we er vooral duidelijk mee willen maken: we denken niet in grenzen en beperkingen, maar juist in kansen.

Maak kennis met ons
We zijn trots op ons bedrijf. Op ons platform presenteren we dan ook alle bedrijfsonderdelen binnen De Coppens Groep: Coppens Stal-techniek, Coppens Agri-techniek en Coppens Metaal-techniek. Daarnaast staan al onze mensen centraal op de website. Want uiteindelijk zijn zij het, die ons succesvol maken. Bekijk ons werkenbijcoppens-platform via onderstaande link:
https://werkenbijcoppens.nl/ 

Deel dit bericht

Heijerdijk 1 - 5563 BP Westerhoven
T: 040 204 44 00
info@coppensagri.nl

Storingsnummers Coppens Agri
CMS: 040 208 20 73

VMS: 040 204 58 14

Coppens Agri-techniek BV
KVK-nummer: 17063591

Vertegenwoordigers Rundvee
Stalinrichtingen rundveehouderij en DeLaval:


T: 040 204 44 00
E: verkoop@coppensagri.nl