Investeringsvoordeel met JOLA-subsidie

15-01-2021

Vraag op tijd offerte aan en dien de aanvraag in!


De subsidie Jonge Landbouwers JOLA (derde plattelandsontwikkelingsprogramma, POP3) kan nog tot en met 12 februari 2021 worden aangevraagd. Deze subsidie is speciaal voor agrarische ondernemers die jonger zijn dan 41 jaar en willen investeren in de verduurzaming van het bedrijf dat zij hebben overgenomen of zijn gestart. Hiermee stimuleert de overheid jonge ondernemers beter in te spelen op marktontwikkelingen en wensen van de samenleving.

In totaal zijn 28 investeringscategorieën (met bijbehorende duurzaamheidsscore) subsidiabel. Dit kan per provincie verschillen. De provincie Noord-Brabant heeft geen uitzonderingen op de categorieën. Maximale investeringssubsidie is € 20.000,00 per jonge landbouwer.
Hebt u plannen om te gaan investeren in boxbedekking(en), voeraanschuif- en/of mestrobots? Dan is de kans groot dat deze investering (deels) in aanmerking komt voor subsidie.

Beoordeling van subsidieaanvragen is op basis van de mate van duurzaamheid en worden eerst toegekend aan degenen met de hoogste score. Zo levert een koematras meer punten op dan een voeraanschuifrobot. De hoogte van het subsidiebedrag bij toekenning is afhankelijk van het beschikbare budget en het aantal punten.

Coppens Agri-techniek biedt een mooi pakket aan producten die binnen de investeringscategorieën vallen:

Vraag nu offerte aan en dien deze vóór 12 februari in! Montage en installatie zijn als bijbehorende kosten ook subsidiabel.

Ga hier naar RVO voor voorwaarden en informatie

Deel dit bericht

Heijerdijk 1 - 5563 BP Westerhoven
T: 040 204 44 00
info@coppensagri.nl

Coppens Agri-techniek BV
KVK-nummer: 17063591