Uw vee veilig in de weide. Zo hoort het én zo houden we het!

terug naar het overzicht
Vorige
Volgende
05-06-2020

U wilt erop vertrouwen dat uw vee veilig in de weide blijft. Het is daarom belangrijk om periodiek uw afrasteringsmateriaal te controleren, om er zeker van te zijn dat het materiaal optimaal functioneert. Zo voorkomt u onaangename verrassingen!

Voor goede en zekere beweiding (gecombineerd met voederwinning) verdient de omheining van grasland speciale aandacht. De permanente en verplaatsbare elektrische koeienafrastering is zeer effectief en veilig in vergelijking met conventionele afrasteringen van bijvoorbeeld prikkeldraad. Zodra een dier eenmaal in aanraking is geweest met de elektrische afrastering, zal het dier de afrastering mijden. Het grote voordeel van elektrische afrastering ten opzichte van bijvoorbeeld prikkeldraad is de afname van huid- en uierbeschadiging. Daarnaast zal een elektrische afrastering fysiek minder worden belast waardoor deze een langere levensduur heeft.

In onze Coppens Agri-shop bieden we een grote diversiteit aan schrikdraad-benodigdheden aan van het merk Gallagher. Altijd op voorraad en direct leverbaar! Ook bij onze Toerboertiekers bent u voor deze producten aan het juiste adres.

 

Klik hier voor contactgegevens van onze Toerboertiekers

of neem direct contact met ons op via 31 (0)40 204 44 00

Deel dit bericht

Heijerdijk 1 - 5563 BP Westerhoven
T: 040 204 44 00
info@coppensagri.nl

Coppens Agri-techniek BV
KVK-nummer: 17063591