Onze Toerboertiekers® komen graag naar u!

terug naar het overzicht
Vorige
Volgende
17-04-2020

Dagelijks zijn ze ‘onderweg’. Via uitgekiende routes zijn ze dan ook regelmatig bij u in de buurt. Ze voorzien u graag van alles wat u op uw bedrijf nodig hebt.

Het kan gaan om praktisch advies rond reiniging, uiergezondheid, voedingssupplementen, klauwgezondheid, koe-comfort, werkkleding en erf- & stalgereedschap. Maar u kunt ook bij hen terecht voor verschillende producten. Denk hierbij aan producten als: stalverlichting, klauwverzorgingsboxen en voetbaden behoren tot het uitgebreide (kennis)pakket! Lees hier meer over onze producten: Lees hier meer

U bent van harte welkom in onze mobiele winkels! Wenst u kennis te maken met onze Toerboertieker in uw regio? Lees hieronder meer over wie uw Toerboertiekers zijn. Uiteraard nemen onze collega’s alle geldende richtlijnen vanuit het RIVM omtrent COVID-19 (Coronavirus) in acht tijdens een bezoek aan uw bedrijf.

Als melkveehouder wordt u continu uitgedaagd om een hoger kwaliteitsniveau te bereiken op uw bedrijf. De Toerboertieker denkt daarin graag met u mee door het geven van het juiste advies, gecombineerd met de beste producten, voor uw bedrijf.

Het kan ook zijn dat u bijvoorbeeld plannen hebt om uw stal te renoveren. Ook hiervoor kunt u terecht bij uw Toerboertieker. Hij/zij bespreekt uw plannen met onze afdeling stalinrichting, waarna we u zo snel mogelijk voorzien van een passend advies. Lees hier meer over onze Toerboertiekers: Lees hier meer

We horen u denken: “Goed verhaal, maar ik ben geen klant van Coppens Agri-techniek. Ik kan hier dan ook niet terecht.” Goed nieuws: de Toerboertiek® is voor elke veehouder! We komen graag bij u op het erf om kennis te maken en één en ander te bespreken.

Deel dit bericht

Heijerdijk 1 - 5563 BP Westerhoven
T: 040 204 44 00
info@coppensagri.nl

Storingsnummers Coppens Agri
CMS: 040 208 20 73

VMS: 040 204 58 14

Coppens Agri-techniek BV
Handelsregister Eindhoven 17063591

Vertegenwoordigers Rundvee
Stalinrichtingen rundveehouderij en DeLaval:


T: 040 204 44 00
E: verkoop@coppensagri.nl